.: Sahabat Ku :.

My Blog List

My Blog List

21 April 2012

.: Jutaan Terima Kasih :.

Assalamualaikum...

Sebagai tanda penghargaan kepada sahabat blogku yang telah menjadi followerku, aku letak korang punyer blog kat sini, so bley la aku wat blogwalking kat blog korang ye...
Terima kasih semua ye!

16 comments:

Fahz said...

thanks kerana menghargai kawan2 blogger.terharu seketika... heheh

NURUL AMEERA said...

aik....knape saya x jumpe button follow awak ye ?

Haryati::Faizal said...

ameera : takde la sayang...yg ada kat blog haryatifaizal.blogspot.com je...

Haryati::Faizal said...

tp sebab dah ada yg tanya so, saya buh gak la ye button follow tu ok tak?

Kesuma Angsana said...

tq HF... akn selalu jgk singgah

izz iizza said...

menarik..iza pun nk nuat juga la nnti..:)

TiranaAduka said...

assalamualaikum.....

Nak buat gak lah cara sis nie..
senang nak jenggok rakan rakan....
Boleh sis...?
cara yang efekseyen nie...mudah dan ringkas....

thanks

Hanif Idrus said...

Salam kenal ….
Malam nanti say aletakkan di bloglist saya…
Hanif blog bloglist - klik sini
Bloglist adalah berdasarkan abjab
Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.

lelamaisara said...

singgah sini dari http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Penyuluh Perikanan said...

hadir di sini untuk silaturahmi
ngecek sahabatku di sini
apa kabar sahabatku..

Penyuluh Perikanan said...

Hadir di sini untuk silaturahmi dengan teman terbaik...
salam ziarah....

Penyuluh Perikanan said...

sllaturahmi kembali..
untuk persahabatan
salam dari Indonesia

aimaniman said...

akak pun nak masuk dlm bloglist blog nieh..

Haryati Faizal said...

aimaniman: tq kak coz sudi jenguk blog ni...btw sy buh blog akak dlm list ni...

Mohd Shafwan said...

follow me

Ammar said...

Sama-sama. Jangan lupa BW blog sy